Holland Webdesign

Design & Hosting

Holland Webdesign is een kleinschalig, flexibel designbureau dat zich bezig houdt met het realiseren van internetpagina's voor het midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen.

Onze specialisatie is het ontwerpen en plaatsen van doelgerichte en gebruikersvriendelijke presentaties. Hiervoor maken wij gebruik van diverse technieken.

Handleidingen en gebruiksaanwijzingen worden door ons omgezet naar digitale media voor gebruik in uw bedrijfsnetwerk (intranet) of ten behoeve van uw relaties (internet).

Ook leveren wij een groot assortiment aan standaard templates voor de meest gebruikte "Content Management Systemen" (CMS). En we kunnen deze aanpassen aan uw wensen zodat u zich tegen niet al te hoge kosten goed kan presenteren op internet.

Zoeken op deze site

Het meest uitgebreid én gebruiksvriendelijk; cPanel!

cpanel

Met het slimme webhosting controlpanel van cPanel kun je alles zelf regelen. Door de gebruiksvriendelijkheid is dat controlpanel voor iedereen bruikbaar. 

Je maakt gebruik van een 1-klik installatie systeem
Je beheert je eigen e-mailaccount
Je beschikt over diverse webmail clients en onbeperkte e-mail en database mogelijkheden
Je kunt de productiviteit van je website meten met website statistieken
Je kunt eenvoudig backups maken

Premium SSD hosting

Uniek in Nederland, uitsluitend gehost op enterprise SSD's.

SSD is een nieuwe vorm van opslag en deze techniek heeft veel minder tijd nodig om opdrachten te verwerken, wat vooral bij websites met databases een groot verschil zal maken tot wel 10x sneller!